Kinderwagenparade

Een kinderwagenparade in uw dorp of evenement, vraag naar de mogelijkheden.

Bij de kinderwagenparades wordt er zoveel mogelijk in kostuum gewandeld achter de antieke kinderwagen.

Dit jaar zijn er verschillende gezellige kinderwagenparades.

wilt u weten waar we lopen, kijk in onze agenda.

 

 

14 juli 2018, Kargadoor Zuidwolde.

Kar Ga Door is is eingelijk een begrip uit Amsterdam. Daar moesten handkarren over de steile bruggen in de stad geduwd worden door de kargadoor.

 

 

 

 

 

 

 

 

29 juli 2018, Ballonfeesten Joure. 

Dit jaar waren er maar liefst 35 heteluchtballonnen, waaronder een groot aantal special shapes. Duizenden bezoekers genoten van onze kinderwagens en veel leuke reacties.

29 juli had als thema Nostalgie en mocht het Nostalgische kinder- en poppenwagen museum niet ontbreken en konden de bezoekers genieten van alle mooie kinderwagens.

Het was een mooi feest.

 

 

 

 

 

 

01 september 2018, Kinderwagenparade openluchtmuseum.

De Spitkeet is een openluchtmuseum en themapark in Harkema in de Nederlandse provincie Friesland. Het laat zien hoe mensen vroeger leefden in de streek rondom Harkema, de Friese Wouden.

Op zaterdag wordt op het terrein van themapark De Spitkeet in Harkema van 10:00 tot 17:00 uur een oude ambachten-dag gehouden.

 

 

 

 

 

 

 

 

30 september 2018, koopzondag centrum Meppel. Van 13:00 tot 17:00 uur in het centrum van Meppel. Veel belangstelling en erkenning.

Het was een gezellige middag. Bedankt Meppel.

 

Dit was onze laatste parade voor 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Een mooie start van onz eerste kinderwagenparade".

20 april 2019 brocante fair in het mooie park van Haersma, in Drachten. Een mooie zonnige dag en veel belangstelling in het centrum van Drachten.

 

 

 

 

 

 

 

19 mei 2019, een mooie dag in het park Ramswoerthe in Steenwijk en een brocante markt. Goed verzorgd door de organisatie.

Met zeven dames en twee heren gezellig wandelen en veel aandacht en de bezoekers wilde met de pop Lieke op de foto. En zelf een jonge dame uit China, "die op steden trip was" mocht op de foto met onze mooi witte van Delft kinderwagen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 juni 2019, alweer een mooie dag in en rond palies Het Loo wat een leuke reacties. En veel op de foto et bezoekeers van de brocante fair.

lekker wandelen in de tuin en onderweg veel belangstelling voor de kinderwagens.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze afbeeldingen zijn eigendom van het Nostalgische kinder- en poppenwagen museum